Sari la conținut

9-16 (ora 18:00) mai – perioada de nominalizări

18-23 mai – depunerea dosarelor de către candidați

18-27 mai – desfășurarea voturilor

24-27 mai – evaluarea dosarelor de către comisii

Consiliul Studenților din UBB susține atât excelența în mediul academic, cât și implicarea în activitățile extracurriculare.

Premiile Excellentia, care are scopul de a exprima recunoștința și aprecierea față de acei studenți și acele cadre didactice universitare care, prin munca și rezultatele lor, dau dovadă de excelență în domeniul academic de activitate.

Gala Excellentia se derulează anual prin premierea studenților, studenților doctoranzi și cadrelor didactice, respectând principiul multiculturalității, care este reflectat în cadrul comunității Universității Babeș-Bolyai. În semn de recunoștință pentru prestația didactică și științifică deosebită, pentru implicarea şi dedicarea dovedită în îndeplinirea misiunii de educare şi formare a studenţilor, dorim să acordăm titlul de Profesor Excellentia câte unui cadru didactic universitar din fiecare facultate. De asemenea, pentru eforturile depuse în cercetare, pentru activitatea didactică, dar și pentru implicarea în viața studențească vom acorda titlul de Student Doctorand Excellentia câte unui student doctorand din fiecare școală doctorală. Similar, în semn de recunoaștere a performanţei academice deosebite şi a pasiunii dovedite pentru domeniul studiat, dorim să acordăm titlul de Student Excellentia câte unui student din cadrul fiecărei facultăți, respectând cele trei linii de studiu din cadrul Universității Babeș-Bolyai.