Sari la conținut

Semnalează problemele întâmpinate la facultate sau pe parcursul studenției tale

 NOTĂ DE INFORMARE

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) prin Consiliul Studenților din cadrul UBB (CSUBB) vă informează că acesta este un Formular de contact pentru studenții, masteranzii și doctoranzii din Universitatea noastră care doresc să semnaleze problemele întâmpinate la facultate sau pe parcursul studenției. În baza articolului 13 din Regulamentul General european 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR), operatorul Universitatea Babeș-Bolyai prin Consiliul Studenților din cadrul UBB asigură o prelucrare echitabilă și transparentă a datelor cu caracter personal prelucrate prin intermediul acestui Formular de contact. 

Mesajele trimise vor fi preluate doar de către o singură persoană din Biroul de conducere a CSUBB.

Datele transmise nu sunt redirecționate către terți (în afara UBB).

Singurele date cu caracter personal stocate sunt numele și prenumele, adresa de e-mail pe care o menționați în formular și conținutul mesajului transmis de dumneavoastră. Aceste date sunt stocate pentru o perioadă limitată de timp, până când mesajele sunt citite și este oferit un răspuns expeditorului. Ulterior, mesajele și datele cu caracter personal colectate sunt șterse.

Vă rugăm să folosiți în completarea Formularului adresa de e-mail instituțională (de UBB).

Vă rugăm să nu divulgați în mesaj date cu caracter personal și/sau alte informații sensibile care nu sunt strict necesare.

Pentru mai multe informații referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal la Universitatea Babeș-Bolyai, vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate a UBB.