Sari la conținut

Skyrocket your future!

  • de

Pregătim viitorul, acționând în prezent!

Dar cum putem să facem acest lucru?

Răspunsul îl poți afla chiar prin participarea în proiectul FutureUp, întrucât acesta vine cu oportunitatea de a face primii pași pe piața muncii, de a-ți exersa sau deprinde cunoștințele și abilitățile în domenii precum, Marketing, HR, Economie, IT, dar și de a-ți crea o rețea de networking solidă.

Perioada de desfășurare este 25 martie- 8 aprilie 2022, iar înscrierea o vei putea face completând acest formular până pe data de 20 martie (https://forms.gle/YFx5fWLZgV5oNm7K6).

Astfel, pe parcursul celor două săptămâni de proiect vei putea intra în contact direct cu posibilul tău angajator, dar vei putea să îți formezi o bază teoretică pentru postul la care ai aplicat, prin susținerea trainingurilor oferite de respectiva companie. După finalizarea trainingurilor, companiile vor aloca participanților sarcini, care trebuie realizate într-un anumit interval de timp, iar în urma evaluării rezultatelor, vei afla dacă postul de internship va fi ocupat de tine.

Detaliile posturilor oferite de companiile partenere sunt atașate în prezentarea de mai jos, dar dacă sunt curiozități sau neclarități, așteptăm să ne contactezi pe pagina FutureUp.

Skyrocket your future!